Blaj aLive 2014: Noi confirmări, facilităţi de camping şi spaţii de parcare pentru amatorii de ciclism. Două zile de festival pe Câmpia Libertăţii

Voltaj-Blaj-aLive-2013-2209Aria Urbană, IMPEX, The Speakers, AnySound şi Verde completează programul Scenei Mari de la Blaj aLive în cele două zile de festival de pe Câmpia Libertăţii din weekendul 7-8 iunie. Noi confirmări pentru Scena Electronică precum şi alte surprize vor fi anunţate în zilele următoare.

Citiţi şi 7-8 iunie| „Revoluţie  muzicală” Blaj aLive 2014: În premieră, Seether şi Awolnation concertează în România, pe Câmpia Libertăţii. DETALII despre festival

Blaj aLive 2014 oferă îndrăgostiţilor de libertate posibilitatea de a sta la cort, într-o zonă de camping care se va deschide vineri, 6 iunie, de la ora 12:00 şi va avea grijă de publicul Blaj aLive campat până luni, 9 iunie, ora 12:00. Campingul va fi pregătit cu toate facilităţile pentru călători, iar amatorii de ciclism au acces şi spaţii de parcare pentru biciclete. În plus, membrii organizaţiilor de ciclism partenere ale festivalului vor beneficia de acces gratuit la Blaj aLive dacă ajung pe două roţi la festival din alte oraşe ale ţării.

Citiţi şi Festivalul Blaj aLive 2014, în 7-8 iunie. Află cine va urca pe Scena Electronică

Preţul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival, este 30 de lei, iar preţul unui pachet ce include camping şi parcare este de 50 de lei, însă într-un număr limitat. Biletele sunt disponibile atât în reţelele MyTicket şi Eventim, cât şi pe platformele iabilet.ro şi shop.artmania.ro. Pentru informaţii detaliate accesaţi pe blajalive.ro şi facebook.com/blajalive.

Blaj aLive este un proiect iniţiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

FOTO: arhivă

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...