Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Bistra a câştigat ediţia a V-a a Campionatului Munţilor Apuseni după 2-1 cu Sohodolul în finală

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de a V-a ediţie a Campionatului Munţilor Apuseni, competiţie premiată în urmă cu un an de UEFA cu medalia de argint în cadrul proiectului Bistra seniori Campionatul Muntilor ApuseniGrassroots (dezvoltarea fotbalului de bază) a ajuns la sfârşit. După ce precedentele patru ediţii au fost câştigate de Roşia Montană şi Sohodol – fiecare câte două titluri, în acest an Bistra s-a impus în finala programată în faţa propriilor suporteri, scor 2-1 în faţa moţilor din Sohodol.

Campioana din acest an a făcut parte din Grupa A, din care s-a calificat cu maximum de puncte (6-1 cu Albac, 2-1 cu Ciuruleasa şi 3-0 cu Vidra). În sferturi, Bistra a trecut de Bucium, scor 3-0, iar în semifinale, bistrenii s-au impus în faţa celor din Poiana Vadului cu 4-1. Medaliile de bronz au ajuns în acest an la Albac, formaţie care s-a impus la penaty-uri în faţa echipei din Poiana Vadului (0-0, 2-0 după lovituri de departajare). Ciuruleasa a câştigat marele trofeu în competiţia dedicată juniorilor, după 5-3 în finală cu Poşaga. În finala mică, juniorii din Bistra s-au impus după executarea loviturilor de pedeapsă în faţa Sălciuăi (4-4, 2-0 după lovituri de departajare).

Pe lângă partidele de fotbal, Bistra a găzduit un adevărat spectacol, duminică în incinta bazei sportive. Ziua a fost deschisă cu un Te Deum, după care a avut loc inaugarea oficială a tribunei. Între finalele mici şi finalele mari, programul a fost încărcat cu o reprezentaţie a majoretelor din Câmpeni, care a smuls foarte multe aplauze de la publicul numeros prezent la Bistra. Nu a lipsit nici de la această ediţie, meciul demonstrativ, disputat între echipa AJF Alba şi partenerii acestui proiect. Seara s-a încheiat cu festivitatea de premiere, un grandios foc de articifii şi un concert susţinut de trupa „Our Band”. Felicitări tuturor oraganizatorilor, sponsorilor şi persoanelor implicate în acest proiect, şi în special moţilor care au demonstrat că fotbalul este un fenomen iubit în Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea