Rămâi conectat

Actualitate

Biciclist accidentat de un motociclist la Lunca Mures, spre Razboieni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un motociclist a lovit un biciclist vineri 22 iunie, in jurul orei 18.30,  pe DJ 107F, la Lunca Mures, spre Razboieni. Barbatul care se afla pe vehiculul nemotorizat a fost ranit si transportat la spital de catre o ambulanta.

UPDATE: Poliţiştii care s-au deplasat la locul accidentului au constatat că la data de 22 iunie, G.I., de 74 de ani, din comuna Lunca Mureşului, în timp ce circula pe o bicicletă, a pătruns de pe un drum de ţară, pe D.J.107 F, fără să acorde prioritate de trecere unei motociclete condusă în direcţia Lunca Mureşului – Războieni, de B.L., de 37 de ani, din comuna Cristeşti, judeţul Mureş, intrând în coliziune laterală cu aceasta.

 În urma accidentului, o femeie în vârstă de 42 de ani, pasageră pe motocicletă, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital. Niciunul dintre conducătorii vehiculelor cu două roţi nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

foto; arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea