Rămâi conectat

Curier Județean

„Biblioteca de vacanță”, la Sebeș: Povești, filme și jocuri pentru micuții înscriși în cadrul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga”

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Biblioteca de vacanță”, la Sebeș: Povești, filme și jocuri pentru micuții înscriși în cadrul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga”

La Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, fiecare nouă vacanţă de vară înseamnă „Biblioteca din Vacanţă”. De șase ani, fără întrerupere, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează un program estival dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. În această vară, „Biblioteca din Vacanță” se va desfășura în perioada 24 iunie – 7 iulie.

Ca de fiecare dată, în luna lui „Cireșar”, pregătim ultimele detalii ale programului. Într-un cadru primitor, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș și în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, suntem nerăbdători să dăm start aventurilor noastre palpitante în lumea cărților, să ne amuzăm cu povești noi, filme educative și jocuri interesante, de luni până vineri, între orele 1030 – 1230.

Alături de prieteni dragi și inimoși, biblio-voluntarii noștri, am pus la cale, cu emoție, un nou modul de ateliere, conturat în jurul relației dintre cărți și muzică, lectură și artele plastice, o gamă largă de activități ce îi vor încânta și distra pe cei mici, asigurându-le în același timp un mediu plăcut și primitor în care să se simtă cât mai relaxați și bucuroși.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș, bulevardul „Lucian Blaga”, numărul 45, telefon: 0258.732848, în perioada 20 – 23 iunie 2022. Numărul de locuri este limitat.

Vă invităm să alegeți bucuria poveștilor și o super-vacanță de pici, alături de noi, la BIBLIOTECĂ!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea