Beți și agresivi, 3 blăjeni au băgat în spital un grup de tineri – Nu s-au mulțumit să-i bată doar pe stradă și au continuat să-i lovească intrând cu forța în casă, peste ei

Paul Voicu - Primar 2020

La data de 22.08.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.G., de 58 de ani, S.G.V., de 24 de ani precum şi faţă de un minor de 17 ani, toţi din municipiul Blaj, cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,tulburarea ordinii publice”, „violare de domiciliu” şi „lovire sau alte violenţe”.

arestatÎn sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 21 august a.c., în timp ce se aflau pe strada Plopilor din Blaj, fiind sub influenţa alcoolului, au avut un conflict spontan cu 4 tineri din municipiu, aplicându-şi reciproc, lovituri. Conflictul a continuat şi la domiciliul unora dintre ei, unde cei 3 bărbaţi reţinuţi au pătruns, fără drept.

ELIT

3 dintre persoanele implicate în conflict au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transferată la o clinică din municipiul Târgu Mureş, având leziuni la cap.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 23 august, cele 3 persoane reţinute să fie prezentate în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Mihail David - 2020

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de concluziile medico – legale, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptelor cu violenţă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...