Rămâi conectat

Politică Administrație

Beniamin Todosiu: Românii ÎNGHEAȚĂ în case, în timp ce monstruoasa coaliție PNL – PSD ne minte și ne fură!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beniamin Todosiu: Românii ÎNGHEAȚĂ în case, în timp ce monstruoasa coaliție PNL – PSD ne minte și ne fură!

E timpul să plece pe rând acasă! Pentru început, Ministrul INCOMPETENT al Energiei, Virgil Popescu. România se confruntă cu cea mai mare criză a prețurilor din energie. Avem record după record la prețul gazelor și electricității din cauza lipsei unei strategii naționale privind siguranța energetică a României. Astfel, România a ajuns de la un producător de energie electrică, care exporta energia către statele vecine, la rușinoasa situație în care importă energie.

În ultimii 2 ani, Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reușit „performanța” de a arunca țara în cea mai gravă criză energetică, iar totul este decontat de români. Oamenii de rând plătesc facturi greu de suportat la energie, în timp ce politrucii și trepădușii de partid se îngrașă în posturi călduțe prin conducerile sau consiliile de administrație ale societăților energetice de stat. Posturi călduțe plătite însă din banii cetățenilor, aceeași cetățeni care azi sunt lăsați să se descurce cu costul tot mai ridicat al vieții în România.

Domnule Popescu, faceți un gest de onoare și dați-vă DEMISIA! V-ați demonstrat „performanța” și „competența”, iar aventura dumneavoastră la Ministerul Energiei e plătită FOARTE SCUMP de români!

DEMISIA, domnule Popescu! URGENT!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea