Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bebelușul de 7 săptămâni din Sebeș, a murit pe masa de operație a clinicii de cardiologie din Germania. Părinții sperau să îl salveze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bebelușul de 7 săptămâni din Sebes, David Andrei, a murit pe masa de operaţie a unei clinici de cardiologie. Abia ajunsese în Germania, unde părinții sperau să îl salveze.

David Andrei a murit pe masa de operaţie a unei clinici de cardiologie. Bebeluşul abia ajunsese în Germania. Din păcate, micuţul de doar 7 săptămâni nu a supravieţuit unei malformaţii grave la inimă.

David Andre Mureşean venise pe lumea acum 7 săptămâni şi suferea de o gravă malformaţie cardiacă. Ajutaţi de Asociaţia Părinţi Salvatori, părinţii lui David Andrei au reuşit să obţină o programare la clinica din Bad Oyenhausen, dar şi fondurile pentru o intervenţie chirurgicală.

David a plecat spre Germania miercuri dimineață, 15 mai, cu o ambulanţă cu echipaj medical al Secției ATI a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. După o cursă contra-cronometru de 1.600 de km, copilul a ajuns la ”Klinik für Kinderherzchirurgie und angeborene Herzfehler”, din Bad Oyenhaunsen, una din cele mai apreciate din Europa în domeniul chirurgiei cardiace pediatrice.

„Intrat de dimineață în operație, copilașul transferat ieri în Germania și-a încheiat suferința. Malformația cardiacă de care suferea s-a dovedit a fi incompatibilă cu viața, chiar dacă echipa de medici și condițiile de la clinica din Bad Oyenhausen sunt cele mai bune din Europa.

Am discutat personal la Ambasada României din Berlin și la Consulatul României din Bonn și s-au primit toate informațiile pentru procedurile de repatriere. Acestea pot fi făcute de îndată.

Dumnezeu să dea alinare celor doi părinți!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a asociaţiei Părinţi Salvatori.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea