Rămâi conectat

Ştirea zilei

Beat și fără permis, a FURAT o mașină din curtea unei societăți comerciale: Tânăr din Cugir, REȚINUT de polițiști. Nu este prima sa „cascadorie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Cugir a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Autoturismul l-ar fi sustras din curtea unei societăți comerciale.

La data 17 iunie 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un tânăr de 23 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

În cursul zilei de azi, 18 iunie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

La data de 17 iunie 2021, în jurul orei 02.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe DJ 107 B, raza localității Sântimbru, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr, de 23 ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul l-ar fi sustras din curtea unei societăți comerciale, din Alba Iulia, la care este angajat, pentru a se deplasa până în localitatea Galtiu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea