Rămâi conectat

Politică Administrație

Bazinul Olimpic din Alba Iulia, în chinurile redeschiderii. 24 aprilie, ultima strigare!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit lui Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, dacă toate părțile implicate se vor ține de cuvânt, în data de 24 aprilie 2014, lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic din Alba Iulia vor fi finalizate, iar obiectivul va fi predat în vederea inaugurării, Primăriei Alba Iulia.

Cel puțin asta s-a convenit între reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și constructorul TIM Cluj-Napoca. Directorul societății care realizează lucrările la bazin s-a angajat în fața celor de la CNI, că dacă îi vor fi alocate și cele 1,6 milioane de lei, reprezentând restul de plată pentru reabilitarea obiectivului. Cei de la CNI au promis că până la sfârșitul lunii februarie vor bugeta această sumă, urmând ca în scurt timp, banii să ajungă în conturile SC TIM SRL.

„Continuăm demersurile pe lângă Compania Națională de Investiții pentru alocarea sumelor necesare în vederea finalizării lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Luna februarie va fi hotărâtoare în acest sens.

Primăria Alba Iulia și-a respectat angajamentele făcute către constructorul SC Tim, iar acum avem de-a face cu alocarea ultimei tranșe de bani de către CNI. Dacă se va face așa cum s-a promis, în data de 24 aprilie ar trebui să fie deschis oficial Bazinul Olimpic, ca urmare a comunicărilor pe care le-a făcut CNI și constructorul TIM Cluj-Napoca”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman.

Legat tot de bazinul olimpic, săptămâna trecută Consiliul Local Alba Iulia a adoptat proiectul de buget pentru 2014, care prevede alocarea sumei de 7,7 milioane de lei în vederea demarării lucrărilor de refuncționalizare a zonei exterioare a bazinului, respectiv amenajarea unui bazin în aer liber și a două terenuri de sport.

Potrivit liberalului, imediat după ce CNI va preda amplasamentul către administrația locală, primăria va elabora un regulament privind  accesul gratuit la bazin pentru elevii din municipiul Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea