Rămâi conectat

Ştirea zilei

Baza sportivă pentru Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baza sportivă pentru Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, pe masa consilierilor locali

O bază sportivă TIP 2, va fi amenajată pentru Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”, pe b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 11 și va cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis și o clădire pentru vestiare.

Având în vedere necesitatea execuției Proiectului tip – „Construire bază sportivă TIP 2 Str. Bulevardul 1 Decembrie, nr. 11, municipiul Alba lulia, județul Alba”, se propune spre aprobare predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții

Terenul multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis va avea dimensiunile suprafeței utile de joc de 20 x 40 metri. Zona de protecție perimetrală va avea lățimea de 2 metri. Marcajele terenului vor fi conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Române de handbal, baschet, volei și tenis.

Suprafața de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat.

Pe una dintre laturile lungi se vor amplasa două bănci a câte 10 scaune pentru rezerve și antrenori, iar terenul va beneficia de o instalație de iluminat nocturn.

Terenul pentru fotbal pentru nevăzători are dimensiunile suprafeței utile de evoluție de 26,00 x 44,00m și cele ale suprafeței utile de joc 20,00 x 40,00m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 2,00m.

Clădirea pentru vestiare va avea dimensiunile de 7,05 x 21,80 metri, cu înălțimea la atic de 3,85 metri (regimul de înălțime: Parter). Suprafața construită a clădirii va fi de 153,68 mp. Vor exista un acces principal și două secundare pentru sportivi, pe latura către terenul de sport. De asemenea, va exista un acces secundar pe latura opusă, către camera tehnică. Din holul de acces se va face distribuția către spațiile clădirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea