Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Băuți și cu permisul suspendat: Mai mulți șoferi din Alba, sancționați de polițiști. O minoră, la volanul unei mașini neînmatriculate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți șoferi, băuți, fără permis sau care au condus cu mașini înmatriculate, au fost sancționați de polițiștii din Alba, în weekend.

La data de 27 iulie 2018, în jurul orei 16.40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped, pe strada Principală din Veseuş, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 27 iulie 2018, în jurul orei 17.30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, în timp ce acţionau pe raza localităţii Veseuş, au depistat-o pe o minoră de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca autoturismul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Faţă de minoră, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 27 iulie 2018, în jurul orei 19.30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comunia Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din Veseuş, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii  au constatat că autoturismul condus de tânăr nu este înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 28 iulie 2018, în jurul orei 21.15, poliţiştii Secției 6 Poliţie Rurală Jidvei, în timp ce acţionau pe raza localității Lunca Târnavei, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Şona.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 28 iulie 2018, în jurul orei 23.00, poliţiştii de siguranţă publică din Abrud, în timp ce acţionau pe  strada Lt. Anca Virgil din oraş, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 28 iulie 2018, în jurul orei 23.45, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Cuza Vodă din municipiu, l-au  depistat pe un bărbat de 56 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,92 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde     i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 06,20 poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Orașului Zlatna, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Almaşu Mare, l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde     i-au fost prelevate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 29 iulie 2018, în jurul orei 04.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Gării din Teiuş, soldat cu pagube materiale.

Un tânăr de 20 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat după care a fost proiectat în alte 3 autoturisme parcate regulamentar.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus a spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 29 iulie 2018, în jurul orei 04.45, poliţiştii de siguranţă publică din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Vânătorilor din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea