Rămâi conectat

Curier Județean

Bătrân din Vinerea, căzut în fântână, salvat de Pompieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri în jurul orei 12.30, I.O domiciliat în localitatea Vinerea – Cugir a căzut în cap într-o fântână de cca 5 metri situată în curtea acestuia. Evenimentul s-a produs după ce bătrânul s-a dezechilibrat încercând să scoată o minge din fântână,  care aparţinea unui nepot de-al său.

Potrivit reprezentantului Seviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir, inspectorul Mircea Zbutea, intervenţia a durat aproximativ 30 de minute, pompierii deplasaţi la faţa locului reuşind să-l scoată pe bărbat din fântână şi să-l redea ambulanţei care l-a transportat la Spitalul din Cugir.

  După cum precizat unul din însoţitorii aflaţi pe ambulanţă, bătrânul s-a ales cu câteva leziuni la cap dar şi cu o sperietură zdravănă pe care n-o va uita niciodată. (C. P.)

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 500 de autovehicule destinate transportului de persoane și marfă, verificate de polițiștii din Alba: Aproape 200 de șoferi au fost sancționați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 500 de autovehicule destinate transportului de persoane și marfă, verificate de polițiștii din Alba: Aproape 200 de șoferi au fost sancționați Polițiștii rutieri din județul Alba au acționat pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane și marfă, iar pentru abateri constatate au aplicat 182 de amenzi. Activitatea de control s-a desfășurat, pe parcursul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea