Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bătrân din Poiana Galdei, găsit de un vecin, într-o baltă de sânge – avea gâtul și venele tăiate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bătrân de 73 de ani, din Poiana Galdei, a fost transportat, luni, de urgență, la spital, după ce a fost găsit de un vecin, în pivnița locuinței sale, prăbușit într-o baltă de sânge.

Personalul ambulanței trimise la fața locului, după apelul pe 112, a constatat că bărbatul avea gâtul și venele de la o mână tăiate. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean Alba unde a fost supus unei intervenții chirurgicale care i-a salvat viața.

Primele date de la locul tragediei duc la concluzia că, cel mai probabil, bătrânul și-a provocat singur rănile. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la tragicul eveniment.

În data de 16.03.2015, în jurul orei 17.20, poliţiştii Postului de Poliție Galda de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către un cetăţean din localitatea Poiana Galdei cu privire la faptul că vecinul său a încercat să se sinucidă. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în timp ce se afla în locuinţa sa, L.A., de 73 de ani, şi-a provocat cu un cuţit, plăgi tăiate la mâna stângă şi la gât. Bărbatul a primit asistenţă medicală de la un echipaj SMURD care l-a transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat. Poliţiştii din Galda de Jos continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni Comuna Vidra din Munţii Apuseni deţine câteva curiozităţi suficiente pentru a determina un turist să o viziteze. Localitatea deține un record care nu va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea