Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bătrân din Alba, accidentat la tăiat de lemne și transportat în stare de inconștiență la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți dimineață, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au fost sesizaţi, despre faptul că într-o pădure situată pe raza localităţii Săliştea Deal s-a produs un accident în urma căruia un bărbat de 76 de ani a fost accidentat în zona capului.

Potrivit IPJ Alba, “la fata locului s-au deplasat şi un echipaj medical din cadrul Spitalului Orăşenesc Cugir, care au constatat că victima a fost accidentată în zona capului şi este în stare de inconştienţă iar, după acordarea îngrijirilor medicale au asigurat transportarea acesteia la Spitalul municipiului Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că victima, împreună cu alte două persoane, s-au deplasat în pădure pentru a tăia lemne de foc şi din cauza neatenţiei a fost lovit de un lemn.

Poliţiştii au înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări cu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă, fapta pedepsită de art.196 alin. 1 din Cod pen.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea