Rămâi conectat

Curier Județean

Bătaie între prieteni, pentru o fată – un tânăr din Bărăbanț a ajuns la spital

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat din Teiuş a fost identificat de jandarmi ca fiind principalul suspect într-un caz de agresiune fizică petrecut luni, 10 iunie a.c., în cartierul albaiulian Bărăbanţ.

Incidentul a fost semnalat la ora 23.30 de un tânăr care a relatat că, aflându-se pe strada Gării din cartierul amintit, a fost bătut de un cunoscut. În mai puţin de cinci minute la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie care a identificat victima şi l-a depistat pe agresor.

Deoarece bărbatul lovit prezenta urme de sângerare la nivelul feţei i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, acesta fiind ulterior preluat de un echipaj SMURD şi transportat la UPU Alba Iulia. Principalul suspect de agresiune a fost identificat ca fiind Sorin S. (25 de ani ), domiciliat în oraşul Teiuş. Acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba în vederea continuării verificărilor şi stabilirii împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.

A reieşit astfel că, după ce a consumat împreună cu C.I. (18 ani) băuturi alcoolice într-un bar, pe fondul unui conflict spontan izbucnit din pricina unei tinere aflate în compania celor doi, Sorin S. şi-a lovit de mai multe ori prietenul.

Pe numele lui Sorin S. au fost întocmite acte de constatare, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea