Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bătaie ca în Vestul Sălbatic, într-un bar dintr-un sat din Alba: Un bărbat a fost lovit cu o sticlă în cap și bătut cu pumnii și picioarele. Ce pedeapsă a primit agresorul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătaie ca în Vestul Sălbatic, într-un bar dintr-un sat din Alba: Un bărbat a fost lovit cu o sticlă în cap și bătut cu pumnii și picioarele. Ce pedeapsă a primit agresorul

Un bărbat din Alba s-a ales cu închisoare cu suspendare, după ce a bătut un consătean într-un local din Doștat.

În actul de sesizare s-a reţinut că, la data de 17 august 2021, organele de poliție au fost sesizate prin SNAU 112, de către un martor, despre faptul că persoana vătămată, în timp ce s-a aflat în fața unui local din comuna Doștat a fost agresat fizic de către inculpat.

În urma probatoriului administrat în cauză, a rezultat că la data de 17.08.2021, în jurul orelor 19:28, persoana vătămată s-a aflat pe terasa localului din satul Doștat, ocazie cu care, în local și-a făcut apariție inculpatul și a care a stat la aceeași cu persoana vătămată, consumând alcool.

La un moment dat, pe fondul unor discuții contradictorii între părți, inculpatul a aplicat mai multe lovituri de pumni persoanei vătămate care, a căzut jos, unde inculpatul și-a continuat agresiunea, lovindu-l cu picioarele și pumnii în zona capului cât și cu o sticlă de bere în cap, persoana vătămată rămânând la pământ în stare de inconștiență.

Urmare, a acestui incident, angajata magazinului l-a sunat pe martor, căruia i-a relatat cele întâmplate și care a sesizat organele de poliție despre incident.

La scurt timp au ajuns organele de poliție și salvarea care, au preluat persoana vătămată și au transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din raportul de constatare medico- legală emis de SJML Alba, s-a concluzionat că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur, necesitând pentru vindecare un număr de 30-35 zile de îngrijiri medicale și, datează din 17 august 2021. S-a mai precizat că leziunile au pus în primejdie viața victimei.

Din discuțiile avute cu martorul, șeful angajatei, a ajuns la fața locului și a observat persoana vătămată , căzută la pământ, plină de sânge pe față, pe cap și pe haine iar inculpatul stătea la o masă.
Astfel, martorul a întrebat pe inculpat ce s-a întâmplat, acesta a răspuns că „îi dau”, „îl omor”, la care martorul a mers la persoana vătămată, a ridicat-o de jos, a spălat-o și a așteptat salvarea.

„În temeiul art. 396 alin. 1 și 2 Cod procedură penală condamnă pe inculpat la pedeapsa de 2 (doi) ani și 2 (două) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, prevăzută de art. 194 alin. 1 lit. e) din Codul penal.

În temeiul art. 91 Cod penal., suspendă sub supraveghere executarea aplicată inculpatului pe durata unui termen de supraveghere de 3 (trei) ani, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 Cod penal.”, arată hotărârea Judecătoriei Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea