Rămâi conectat

Politică Administrație

Baroul Alba: Campania „Fii bun și dăruiește” s-a încheiat cu succes. Peste 200 de copii și adulți cu nevoi speciale au primit pachete, înainte de Sărbători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

fii-bun-si-daruiesteCampania „Fii bun și dăruiește”, inițiată de Baroul Alba la începutul lunii noiembrie a acestui an, s-a finalizat cu succes.

În perioada 6noiembrie – 5 decembrie 2016 Baroul Alba a invitat orice participant sau nu al actului de justiție să aducă la sediul acestuia între orele 8.00-16:00, pachete constând în ajutor pentru copii nevoiași și adulți defavorizați social. Săptămâna trecută, un colectiv de avocați special desemnat în acest sens au sortat cu atenție articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, jucării și alte obiecte textile donate cu generozitate în număr și volum impresionat de către membrii Baroului și reprezentanți ai partenerilor acestei inițiative umanitare.

În cursul acestor zile, au fost selectate unitățile sociale care vor beneficia de acest ajutor. 25 de copii nevoiași de la Asociația Sf. Apostol Petru Teiuș, 25 de copii de la Complexul Serviciilor Comunitare Aiud – Sâncrai, 50 de copii de la Serviciile Comunitare Blaj și cei 110 adulți cu nevoi speciale de la Centrul de Îngrijire și Asistență Abrud au primit azi, 20 decembrie 2016, pachetele și gândurile de bine din partea Baroului Alba.

Campania „Fii bun și dăruiește” a fost o inițiativă curajoasă din partea Baroului Alba în parteneriat cu Judecătoria, Tribunalul, Curtea de Apel și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba, și a avut ca scop promovarea ideeii de umanitate și solidaritate între păturile sociale favorizate și mai puțin favorizate sociale. Avocații sunt, înainte de orice, oameni asumați scopului lor de a servi oamenilor, latura umană a acestui corp social fiind una intrată în desuetitudine în ultima perioadă.

Campania a fost încununată de succes, membrii Baroului Alba dovedindu-se deosebit de receptivi și implicați în această inițiativă umanitară.

Scopul și natura campaniei „Fii bun și dăruiește!” nu se dorește a fi una singulară și practicată doar în preajma sărbătorilor de final de an, decanul Baroului Alba promițând o continuitate și un caracter repetetat periodic a acestui tip de implicări sociale.

Tot astăzi, 20 decembrie 2016, Baroul Alba organizează „Serbarea Pomului de Crăciun”, unde, într-un cadru festiv, toți membrii Baroului împreună cu copii acestora sunt invitați să îl primească pe Moș Crăciun în acordurile unui emoționant Concert de Colinde, a transmis purtătorul de cuvant al Baroului Alba, avocat Cătălina Goța.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea