Bărbatul din Cugir care a părăsit locul accidentului, după ce a lovit un pieton, trimis în judecată sub control judiciar

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus, vineri, 3 februarie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului N.S.E. pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului.

Ulterior, în aceeaşi dată, procurorul a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul N.S.E. (32 ani, fără antecedente penale) pe o durată de 60 zile, perioadă în care inculpatul trebuie să respecte mai multe obligaţii.

ELIT

Citiți și Bărbatul care a lovit un cetățean din Șibot pe o trecere de pietoni și a fugit de la locul accidentului, REȚINUT de polițiști. Are 32 de ani și este din Cugir

Din actele de urmărire penală efectuate de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi de procurorul din cadrul Parchetului de pe Judecătoria Alba Iulia a rezultat suspiciunea rezonabilă că:

Mihail David - 2020

În data de 01.02.2017, inculpatul N.S.E., în timp ce conducea autoturismul pe str. Victoriei din oraşul Cugir, a accidentat pe trecerea de pietoni amplasată în dreptul Colegiului Naţional David Prodan pe numitul H.F.M., care traversa regulamentar strada. În urma impactului, victima a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni traumatice la gamba piciorului drept, primind îngrijiri medicale la Spitalul Orăşenesc Cugir. Deşi a realizat că a accidentat o persoană, inculpatul nu a oprit autovehiculul, continuându-şi deplasarea fără să încunoştiinţeze organele de poliţie despre producerea accidentului.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...