Bărbați din Sebeș și Cugir, cu mandate de arestare pentru furt, depistați de polițiști. Au fost depuși în Penitenciarul Aiud

Doi bărbați, unul din Sebeș și unul din Cugir, cu mandate de arestare pentru furt, au fost depistați de polițiști și depuși în Penitenciarul Aiud.

La data de 11 decembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din Sebeș l-au depistat și reținut pe un bărbat de 25 de ani, din Sebeș, posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sebeș.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Tot ieri, 11 decembrie 2019, în jurul orei 09,40, polițiștii din Cugir l-au identificat și reținut pe un bărbat de 39 de ani, din Cugir, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani și 20 de zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În ambele situații, condamnații au fost depuși în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...