Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbați din Meteș și Stremț, cercetați de polițiști. Au fost prinși la volan, fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați, din Meteș și Stremț, sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși la volan, fără permis de conducere.

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 20.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Ampoiţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul îi fusese încredinţat bărbatului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Mogoş, cu toate că ştia că nu este posesor de permis de conducere.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știa că nu deține permis de conducere”.

La data de 16 februarie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Stremţ, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea