// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbați din Meteș și Stremț, cercetați de polițiști. Au fost prinși la volan, fără permis

Doi bărbați, din Meteș și Stremț, sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși la volan, fără permis de conducere.

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 20.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Ampoiţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul îi fusese încredinţat bărbatului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Mogoş, cu toate că ştia că nu este posesor de permis de conducere.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știa că nu deține permis de conducere”.

La data de 16 februarie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Stremţ, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419