// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbați din Alba și Mureș, prinși băuți la volan pe drumurile din județ. Sunt cercetați de polițiștii pentru conducere sub influența alcoolului

Trei bărbați, din Alba și Mureș, au fost prinși băuți la volan pe drumurile din județ. Sunt cercetați de polițiștii pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 00:00, poliţiştii de siguranţă publică din Aiud  l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Creangă din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,99 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde ia-u fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 20.45, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş   l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Berghin, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Şpring, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 07.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Pătrîngeni, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde    i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419