Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat prins de polițiștii din Șugag, după ce a jefuit mănăstirea în care a fost găzduit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Mehedinţi care ar fi sustras peste 7.500 de lei dint-o chilie a unei mănăstiri în care a beneficiat de ospitalitate. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanei păgubite.

În noaptea de 27/28 ianuarie 2019, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către un reprezentant al unei mănăstiri situată în comuna Şugag, cu privire la faptul că o persoană care a fost cazată la mănăstire a sustras, dintr-o chilie, suma de 7.592 de lei.

În urma verificărilor efectuate, în aceeaşi noapte, pe raza comunei Şugag, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de săvârşirea furtului, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, asupra căruia a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de la mănăstire.

Poliţiştii l-au reţinut, iar în cursul zilei de ieri, 28 ianuarie, l-au prezentat magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care au dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.

În continuare, bărbatul este cercetat pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea