Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Sebeș salvat de la moarte de jandarmii din Sibiu – s-a aruncat de pe un pod în râul Cibin

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În data de 19 august 2014, în jurul orei 2.00, un echipaj al Jandarmeriei Sibiu a fost direcționat spre podul de peste râul Cibin de pe str. Alba Iulia, la locul unde, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, fusese anunțat că o persoană se aruncase în apă.

După ce au obținut primele informații cu privire la semnalmentele bărbatului și îmbrăcămintea pe care o purta, jandarmii s-au despărțit căutându-l în aval pe ambele maluri ale râului, folosindu-se de mijloace de iluminare mobile. După circa 15 minute, la aproximativ 350 m de podul de pe care se aruncase, l-au găsit în apa râului”, precizează Alexandru Costea, purtător de cuvânt al IJJ Sibiu.

A fost identificat ca fiind A.L., în vârstă de 33 de ani, din municipiul Sebeș. Persoana care a anunțat incidentul a declarat că nu-l cunoaște și că acesta i-a cerut un foc la țigară și i-a spus că se va arunca de pe pod pentru că nu mai vrea să trăiască.

Jandarmii l-au adus la mal și i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajului de specialitate al SMURD Sibiu. În momentul în care a fost adus la mal bărbatul era conștient dar prezenta răni la nivelul capului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul Rabla pentru Electrocasnice nu se va mai ține în 2024: AFM nu mai are buget pentru o nouă sesiune de finanțare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Rabla pentru Electrocasnice nu se va mai ține în 2024: AFM nu mai are buget pentru o nouă sesiune de finanțare Programul „Rabla pentru Electrocasnice” nu se va mai desfășura în 2024, pentru faptul că Ministerul Mediului, Apel și Pădurilor nu a prioritizat acest program. „Politicile, strategiile de mediu și prioritizarea lansării programelor sunt […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea