// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbat din Lupșa cercetat pentru furt de lemne

Poliţiştii din Baia de Arieş l-au identificat pe un bărbat din comuna Lupşa ca bănuit de săvârşirea unui furt de material lemnos din rampa de depozitare a unui composesorat. Prejudiciul a fost recuperat integral.

La data de 31 august 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş l-au identificat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba, ce persoană bănuită de comiterea unui furt de material lemnos ce a fost sesizat poliţiei la data de 30 august 2018.

Se pare că, în seara zilei de 28 august, bărbatul ar fi sustras cantitatea de 7 metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă, din rampa de depozitare ce aparţine unui composesorat silvic din zonă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze întreaga cantitate de material lemnos ce a fost restituită reprezentanţilor composesoratului.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419