Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Ighiu suspectat de comiterea unui viol, reținut de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În seara zilei de 30.10.2013, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere, faţă de M.O.M., de 40 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, suspect de săvârşirea infracţiunilor de „viol”  şi „lovire sau alte violenţe” fapte prevăzute şi pedepsite de art. 197, al.  1 şi art. 180 al. 1 din  Codul Penal.

În fapt, în sarcina suspectului, s-a reţinut că în seara zilei de 30.10.2013 între orele 21.00 – 22.00, prin acte de violenţă a întreţinut cu o tânără de 18 ani, din judeţul Alba, relaţii sexuale. În cadrul verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit şi faptul că suspectul este cunoscut cu antecedente penale fiind anterior condamnat pentru săvârşirea unor fapte similare fiind eliberat condiţionat în noiembrie 2010.

Deoarece prezenta mai multe urme de violenţă (inclusiv la nivelul feţei), poliţiştii au solicitat deplasarea la domiciliul victimei a echipajului de Ambulanţă, care după examinare au asigurat transportarea acesteia la Spitalul Județean Alba, pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate unde a rămas sub supraveghere medicală.

Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba, iar astăzi, 31.10.2013, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea