Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbat din Cugir recidivist, arestat preventiv la Nurnberg (Germania), condamnat de Tribunalul Alba la 4 ani şi 9 luni de închisoare pentru trafic de droguri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din Cugir recidivist, arestat preventiv la Nurnberg (Germania), condamnat de Tribunalul Alba la 4 ani şi 9 luni de închisoare pentru trafic de droguri

Un bărbat din Cugir, judecat la Tribunalul Alba pentru trafic de droguri de risc, a primit pedeapsă cu executare. R.M. a fost trimis în judecată, alături de soția sa și fiul său, pentru că au deținut, consumat și vândut canabis în apartamentul propriu din Cugir.

Ceilalți doi inculpați au fost condamnați, în prima instanță, la închisoare cu suspendare.

În cazul lui R. M., Tribunalul a disjuns cauza și a solicitat informații de la o instanță din Germania, unde inculpatul avea o altă condamnare care a fost recunoscută de completul de judecată din Alba Iulia. De asemenea, s-a dispus revocarea unei condamnări anterioare, tot pentru trafic de droguri, de 2 ani de închisoare cu suspendare, aplicată în 2012 tot de Tribunalul Alba.

La acestea s-au adăugat pedeapsa decisă în acest dosar stabilită la 1 an și 7 luni. În final, inculpatul a fost condamnat la 4 ani și 9 luni de închisoare cu executare. ”Scade din durata pedepsei aplicate inculpatului 161 zile reprezentând durata arestării preventive şi a arestării provizorii executate în dosarul Judecătoriei Nurnberg, reţinerea de 24 ore din data de 27.12.2016 şi perioada arestării preventive din data de 28.12.2016 la zi.

Menţine arestarea preventivă a inculpatului. Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat. Dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 3.710 lei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.050 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare”, se afirmă în dispozitivul deciziei de la Tribunalul Alba. Anchetatorii au descoperit atunci ”masă vegetală” (canabis) şi obiecte destinate consumului de droguri.

Inculpatul poate contesta decizia la Curtea de Apel. Până la pronunțarea unei decizii definitive, acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea