Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Cugir dispărut de la domiciliu căutat de poliţişti

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

barbat disparutPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Cugir, continuă cercetările, pentru găsirea unui bărbat dispărut de la domiciliu din data de 24 aprilie 2014.

În data de 24 aprilie 2014, ora 19.40,  Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată de către o femeie din Cugir, despre faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, soţul ei, în vârstă de 71 de ani, domiciliat în oraşul Cugir, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Imediat au fost demarate activităţile de căutare a bărbatului dispărut, fiind făcute verificări, în baruri, în spitale, la rude şi cunoştinţe şi a fost refăcut traseul pe care s-a deplasat în ziua dispariţiei, ultima dată fiind văzut în autogara din municipiul Alba Iulia.

 Stanciu Gheorghe are următoarele semnalmente:

– înălţime 1,65 m;
– greutate 55 kg,
– corpolenţă slab, părul cărunt, ochi albaştri, faţă ovală cu riduri;

În ziua dispariţiei era încălţat cu pantofi negri din piele, pantaloni de trening bleumarin, bluză de trening roşu cu bleumarin şi şapcă de blugi, albastră.

În cauză a fost dispusă urmărire la nivel naţional a persoanei dispărută de la domiciliu iar cercetările sunt continuate în vederea depistării ei.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea