Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Cugir, căutat de autoritățile din Germania pentru furt şi înşelăciune, reținut de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Posesorul unui mandat european de arestare a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale, la Cugir. Acesta a fost reţinut, iar în cursul zilei de azi, 8 martie, va fi prezentat în faţa judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia pentru a fi judecată procedura de executare a mandatului european de arestare, emis de autorităţile judiciare germane.

Potrivit IPJ Alba, „luni 7 martie, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir, l-au identificat şi reţinut, pe raza orașului Cugir, pe G.E.A., de 28 de ani, din Cugir, care este posesorul unui mandat european de arestare, emis de   autorităţile judiciare din Germania, la data de 15 decembrie 2015.

Se pare că, bărbatul ar fi comis, pe teritoriul Germaniei, mai multe furturi şi înşelăciuni, fapte pentru care legislaţia germană prevede pedepse de până la 15 ani închisoare.

G.E.A. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său, ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 8 martie a.c., să-l prezinte în faţa judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, pentru a fi judecată procedura de executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare germane.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea