Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din comuna Poșaga, cercetat de polițiști pentru tăieri ilegale și furt de arbori. Acesta ar fi tăiat 16 metri cubi de material lemnos de pe terenul altui om

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 15 iulie 2020, polițiștii Postului de Poliție Poșaga au întocmit dosar de cercetare penală față de un bărbat de 60 de ani, din comuna Poșaga, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

Un bărbat din comuna Poșaga este cercetat de polițiști după ce ar fi tăiat 16 metri cubi de material lemnos de pe terenul împădurit al unui cetățean. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în perioada ianuarie – iulie 2020, ar fi tăiat, fără drept și fără să fie marcați de organele silvice, mai mulți arbori din speciile fag și molid de pe un teren împădurit, situat în afara fondului forestier național, pe raza comunei Poșaga, care aparține unui cetățean cu domiciliul în județul Cluj.

Bărbatul ar fi transportat o parte din materialul lemnos, rezultat în urma tăierilor ilegale și l-ar fi folosit în interes personal, iar 16,9 metri cubi de material lemnos a fost găsit de polițiști la locul din care a fost tăiat, acesta fiind restituit păgubitului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea