Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Cîmpeni reținut de polițiști după ce, băut fiind, a distrus bunuri din locuinţa sa şi a concubinei sale, iar pe un bărbat l-a tăiat, la o mână, cu un cuţit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din oraş care, pe fondul consumului de alcool, ar fi distrus bunuri din locuinţa sa şi a concubinei sale, iar pe un bărbat l-ar fi tăiat, la o mână, cu un cuţit.

La data de 18 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 40 de ani, din Cîmpeni.

Se pare că, la data de 15 iunie a.c., în jurul orei 13.30, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul ar fi avut unele neînţelegeri cu concubina sa, împrejurare în care ar fi distrus mai multe obiecte electrocasnice şi ar fi spart un geam.

Pentru aplanarea conflictului dintre cei doi, a intervenit un tânăr de 22 de ani, nepot al femeii, pe care bărbatul l-a ameninţat şi l-a agresat, lovindu-l, cu un cuţit, la o mână.

Ajunşi în stradă, cei doi au fost observaţi de un polițist din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni, ce se îndrepta spre serviciu şi care a intervenit, ulterior solicitând sprijinul unei patrule de siguranţă publică.

Faţă de bărbatul de 40 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

În cursul zilei de azi, 19 iunie, va fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea