Bărbat din Cîmpeni reținut de polițiști după ce, băut fiind, a distrus bunuri din locuinţa sa şi a concubinei sale, iar pe un bărbat l-a tăiat, la o mână, cu un cuţit

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din oraş care, pe fondul consumului de alcool, ar fi distrus bunuri din locuinţa sa şi a concubinei sale, iar pe un bărbat l-ar fi tăiat, la o mână, cu un cuţit.

La data de 18 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 40 de ani, din Cîmpeni.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Se pare că, la data de 15 iunie a.c., în jurul orei 13.30, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul ar fi avut unele neînţelegeri cu concubina sa, împrejurare în care ar fi distrus mai multe obiecte electrocasnice şi ar fi spart un geam.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pentru aplanarea conflictului dintre cei doi, a intervenit un tânăr de 22 de ani, nepot al femeii, pe care bărbatul l-a ameninţat şi l-a agresat, lovindu-l, cu un cuţit, la o mână.

Ajunşi în stradă, cei doi au fost observaţi de un polițist din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni, ce se îndrepta spre serviciu şi care a intervenit, ulterior solicitând sprijinul unei patrule de siguranţă publică.

Faţă de bărbatul de 40 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

În cursul zilei de azi, 19 iunie, va fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419