Bărbat din Câmpeni, amendat de jandarmi după ce s-a certat în public cu soția sa. Acesta a devenit agresiv la venirea forțelor de ordine

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un bărbat din Câmpeni a fost amendat de către autorități pentru tulburarea liniștii publice, după ce s-a certat în spațiul public cu soția sa și a devenit agresiv chiar și cu jandarmii care au fost chemați la fața locului.

Care este cel mai potrivit loc pentru a rezolva o problemă familială? Piața agroalimentară, ar spune doi concubini din Câmpeni, de 46, respectiv 48 de ani.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Aflați în piață, aceștia s-au oprit pentru câteva momente pentru „a-și spune of-ul”, dar acest lucru a deranjat un trecător, care a solicitat intervenția patrulei de ordine publică.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Potrivit Jandarmeriei Alba, bărbatul, care îi adresa cuvinte jignitoare concubinei, a devenit recalcitrant și cu forțele de ordine în momentul în care acestea i-au cerut să se liniștească. În cazul bărbatului a fost aplicată de către jandarmi, o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei, nefiind prima dată când cei doi concubini își rezolvă problemele în public, creând astfel indignarea cetățenilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419