Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Bistra cercetat pentru cumul de infracțiuni silvice

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Agenţii de poliţie din Bistra, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Valea Arieşului, au efectuat, în data de 21 iulie a.c.,  un control la o instalaţia de debitat material lemnos aparţinând lui N.C., de 38 ani, din Bistra.

A fost identificată cantitatea de 19 m.c. buşteni de esenţă răşinoase, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă, fapt pentru care s-a luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de material lemnos.

Poliţiştii au extins cercetările stabilind că aceeaşi persoană, la începutul lunii iulie 2014, s-a deplasat pe un teren cu vegetaţie forestieră proprietatea unui alt bărbat din comuna Bistra, de unde, fără aprobarea organelor silvice, a tăiat 23 de arbori specia Molid, fără ca aceştia să fie marcaţi. Ulterior, N.C. a transportat materialul lemnos rezultat la instalaţia de debitat material lemnos pe care o deţine.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de „tăierea ilegală de arbori” şi „furt de arbori”, fapte prev. şi ped. de art. 108 alin. 1 lit. a şi art.110 alin.1 lit.a, din Legea 46 din 2008. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea