Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Alba, reținut la frontiera Petea: Avea un mandat european de arestare pentru infracţiuni la regimul circulației

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din Alba, reținut la frontiera Petea: Avea un mandat european de arestare pentru infracţiuni la regimul circulației

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat un cetăţean român pe numele căruia era emis, de către autorităţile din județul Bihor, un mandat european de arestare.

Duminică, 25 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, domiciliat în județul Alba.

Cu ocazia formalităţilor de frontieră, la controlul efectuat de către colegii noştri s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în data de 20 ianuarie 2020, un mandat european de arestare, de către autorităţile române. Judecătoria Oradea l-a condamnat la 1 an şi o lună închisoare pentru infracţiuni la regimul circulației.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea