Bărbat din Alba pus sub control judiciar pentru trafic de influență. A fost prins în flagrant timp ce a primit suma de 100 euro și 100 lei

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a pus, marți, în mișcare acțiunea penală față de C.C., inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar și interzicerea părăsirii țării pe o perioadă de 60 de zile.

În fapt, în aceeași zi, două persoane au depus denunț la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Alba prin care care au sesizat faptul că C.C. a pretins și primit, în cursul lunii decembrie 2018, suma de 600 lei de la aceștia, lăsând să se creadă că ar avea influență asupra unor funcționari din poliție, în sensul de a-i determina să restituie permisul de conducere suspendat al unuia dintre denunțători, înainte de expirarea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce. Ulterior, unul dintre denunțători a fost contactat de C.C., care i-a pretins suma de 100 euro și 100 lei în același scop, întâlnirea urmând să aibă loc în municipiul Alba Iulia în data de 8 ianuarie a.c..

ELIT

Denunțul a fost înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, iar în baza ordonanței de delegare a procurorului de caz, ofițerii de poliție judiciară ai Serviciul Județean Anticorupție Alba l-au prins în flagrant pe C.C., în timp ce a primit suma de 100 euro și 100 lei de la denunțătorul pentru care ar fi trebuit să intervină în vederea restituirii permisului suspendat.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419