Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Alba, prins într-o parcare din Deva cu peste 11.000 de tigări de contrabandă. A fost REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din Alba, prins într-o parcare din Deva cu peste 11.000 de tigări de contrabandă. A fost REȚINUT de polițiști

În data de 10 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat o acţiune vizând prevenirea și combaterea fenomenului de contrabandă cu produse accizabile, în special cu tutun și țigarete de contrabandă.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat, în parcarea unui restaurant din Deva, un bărbat de 52 de ani, din judeţul Alba, care deţinea în interiorul unui autoturism 11.809 țigarete de diferite mărci, provenite din contrabandă, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, iar faţă de bărbat au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia își păstrează titlul de campioană la Olimpiada sportului militar liceal, etapa a II-a, titlu obținut și anul trecut. Cu patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea