Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bărbat din Alba Iulia arestat pentru furt calificat. A spart birourile unei societăți comerciale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În dimineaţa zilei de 20 iunie, reprezentantul unei societăţi comerciale din Alba Iulia a sesizat Poliţia municipiului Alba Iulia cu privire la faptul că în cursul nopţii persoane necunoscute au pătruns în incinta clădirii unde sunt birourile societății și au forțat ușile mai multor birouri.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat forţarea uşilor mai multor birouri aparţinând unui număr de trei societăţi comerciale iar reprezentanţii uneia dintre aceste societăţi a reclamat sustragerea unor bunuri şi bani în sumă totală de 7.200 lei.

Pe baza probelor obţinute cu ocazia cercetării locului faptei coroborate cu datele şi informaţiile obţinute ulterior în urma investigațiilor efectuate, la data de 22.06.2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reușit identificarea principalului suspect al furtului în persoana numitului Antoniu L., (35 de ani), domiciliat în mun. Alba Iulia, judeţul Alba.

Cu ocazia cercetărilor, s-a reușit recuperarea parţială a prejudiciului (bunuri în valoare totală de 4.900 lei)  care a fost restituit părții vătămate.

La data de 22.06.2013, faţă de Antoniu L. poliţiştii au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță de reţinere pentru o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă pedepsită de art. 208 alin.1, art. 209 alin.1, lit. g si i, din Codul penal.

La data de 23.06.2013 suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Procurorii şi-au însuşit propunerea poliţiştilor iar instanţa de judecată a emis pe numele lui Antoniu L. un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.   Cercetările continuă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea