Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Alba, fără respect pentru educație: A furat materialele de construcție pentru o școală din județ, însă a ajuns în fața magistraților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Alba, fără respect pentru educație: A furat materialele de construcție pentru o școală din județ, însă a ajuns în fața magistraților

Un bărbat din județul Alba, care a sustras mai multe materiale de construcție din curtea școlii din Doștat, s-a ales cu închisoare cu suspendare din partea Judecătoriei Sebeș.

La data de 18 ianuarie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o persoană, în calitate de director tehnic al unei firme, cu privire la faptul că în luna decembrie 2020, persoane necunoscute au sustras din incinta Scolii Gimnaziale Doștat 20 de baxuri polistiren, 7 popici metalici, și 10 bucăți de dulapi rășinoase.

După sustragerea bunurilor, inculpatul a depozitat baxurile de polistiren într-o anexă gospodărească, loc unde au fost găsite și cele 10 bucăți dulapi rășinoși.

De asemenea, popii metalici i-a vândut unor persoane, însă toate bunurile sustrase au fost recuperate de către organele de poliție si predate persoanei vătămate.

În cursul urmăririi penale, inculpatul a recunoscut în integralitate fapta reținută în sarcina sa, relatând pe larg modalitatea de comitere a acesteia.

„În temeiul art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b și d penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpat, la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

În temeiul art. 91 C.pen., suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale pe durata unui termen de supraveghere de 3 (trei) ani, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen.”, se arată în hotărârea Judecătoriei Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea