Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Alba bătut și legat cu chingi de un cadru metalic din ferma unde lucra. Ce pedepse au primit cei doi frați agresori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Alba bătut și legat cu chingi de un cadru metalic din ferma unde lucra. Ce pedepse au primit cei doi frați agresori

Doi frați din Alba, cu vârstele de 22 si respectiv 16 ani la momentul comiterii faptei, au fost condamnați de către Judecătoria Blaj, la pedeapsa cu 1 an și 2 luni închisoare, cu suspendare, iar pentru fratele minor a fost dispusă măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 4 luni.

În actul de sesizare s-a reținut, în fapt că, la data de 25 februarie 2020, în jurul orei 12:00 inculpații A. A., B. B. B. și persoana vătămată C. C., desfășurau activități de îngrijire a animalelor, la o fermă de oi, în locul numit „În vale”, situat pe raza satului Tău.

Între aceștia a izbucnit un conflict spontană, pe fondul consumului de alcool, precum și a unor neînțelegeri mai vechi, petrecute în luna aprilie 2019.

Astfel, în jurul orei 12:10, după ce inculpații și persoana vătămată au terminat activitățile pe care le desfășurau la fermă, au intrat în casă, iar imediat după aceea, inculpatul A. A. a prins-o pe persoana vătămată de piept, a trântit-o la pământ și a imobilizat-o, ținându-i genunchi pe piept, timp în care atât inculpatul A. A., cât și inculpatul B. B. B., i-au aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate în zona capului, a feței și a corpului.

În timp ce inculpatul A. A. o ținea pe persoana vătămată imobilizată, i-a spus fratelui său, inculpatul B. B. B., să aducă o chingă din spatele casei, iar acesta a adus-o, apoi cei doi inculpați i-au legat mâinile persoanei vătămate.

După ce au imobilizat-o, au ridicat-o în picioare pe persoana vătămată, au dus-o afară și au legat-o de un cadru metalic folosit pentru sacrificarea animalelor.

Imediat după ce au legat-o cu prima chingă, inculpații au mai luat o chingă pe care au înfășurat-o în jurul corpului persoanei vătămate, un capăt al chingii l-au legat de gardul din plasă de sârmă din apropiere, iar celălalt capăt de același cadru metalic.

La scurt timp, cei doi inculpați au părăsit ferma, deplasându-se spre localitatea Ungurei, iar persoana vătămată, observându-i că se îndepărtează și profitând de faptul că cei doi inculpați nu i-au putut strânge chingile foarte tare, deoarece erau late, a reușit să se dezlege după un timp, apoi a urcat în podul grajdului, de unde i-a urmărit pe cei doi inculpați, până când aceștia s-au îndepărtat și nu i-a mai văzut, asigurându-se astfel că nu o să se întoarcă.

După ce s-a asigurat că inculpații s-au îndepărtat, persoana vătămată a coborât din podul grajdului și s-a deplasat spre localitatea Tău, iar după ce a parcurs aproximativ jumătate din drum a sunat la poliție, precum și angajatorul său, anunțând cele întâmplate.

Decizia nu a este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea