Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Aiud, posesorul unui mandat de executare pentru furt, reținut de polițiști: A fost depus la Penitenciarul Aiud

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Un bărbat din Aiud, posesorul unui mandat de executare pentru furt, a fost reținut de polițiști. A fost depus la Penitenciarul Aiud.

La data de 26 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din Aiud l-au identificat și reținut pe un tânăr de 22 de ani, din Aiud, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Sectorului 4 București, la executarea unei pedepse privative de libertate de un an închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Plafonarea prețurilor la alimentele de bază ar putea fi prelungită până la 31 decembrie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Plafonarea prețurilor la alimentele de bază ar putea fi prelungită până la 31 decembrie 2024 Marcel Ciolacu, premierul României,  a declarat, luni, că susține amendamentul care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024. „Susțin amendamentul depus astăzi în Parlament de PSD, amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea