Bărbat din Abrud, reținut după ce și-a agresat și amenințat un cunoscut cu moartea. Sub influenţa alcoolului, s-a dus acasă la victimă, cu un motoferăstrău

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat din oraş care şi-a agresat un cunoscut şi l-a ameninţat cu moartea. Fiind sub influenţa alcoolului acesta s-a dus acasă la victimă, cu un motoferăstrău.

La data de 7 decembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 31 de ani, din Abrud, care este cercetat pentru ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 6 decembrie 2018, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a sunat, în mod repetat, pe un bărbat din Abrud şi l-a ameninţat cu moartea.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ulterior acesta s-ar fi dus acasă la cunoscut, cu un motoferăstrău pornit şi l-ar fi rănit, uşor, la o mână.

În cursul zilei de sâmbătă, 8 decembrie 2018, reţinutul a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, care au dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419