Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Abrud, reținut după ce și-a agresat și amenințat un cunoscut cu moartea. Sub influenţa alcoolului, s-a dus acasă la victimă, cu un motoferăstrău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat din oraş care şi-a agresat un cunoscut şi l-a ameninţat cu moartea. Fiind sub influenţa alcoolului acesta s-a dus acasă la victimă, cu un motoferăstrău.

La data de 7 decembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 31 de ani, din Abrud, care este cercetat pentru ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 6 decembrie 2018, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a sunat, în mod repetat, pe un bărbat din Abrud şi l-a ameninţat cu moartea.

Ulterior acesta s-ar fi dus acasă la cunoscut, cu un motoferăstrău pornit şi l-ar fi rănit, uşor, la o mână.

În cursul zilei de sâmbătă, 8 decembrie 2018, reţinutul a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, care au dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea