Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat de 63 de ani din Alba acuzat că ar fi AGRESAT sexual două minore: A fost arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat de 63 de ani din Alba acuzat că ar fi AGRESAT sexual două minore: A fost arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Alba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală și viol în forma continuată.

Victimele acestuia ar fi două minore dintr-un sat din județul Alba. Fapta s-a aflat după ce una dintre victime a povestit mamei sale prin ce a trecut.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, la data de 8 iunie s-a pus în miscare acțiunea penală împotriva unui bărbat de 63 de ani pentru agresiune sexuală, fapt petrecut în vara anului 2022, viol în formă continuată, faptă din luna mai 2023 și agresiune sexuală, faptă din 1 iunie 2023.

În urma sesizării mamei fetiței violate, cercetările s-au extins și oamenii legii au descoperit ca încă o minoră a căzut victimă agresiunii sexuale.

La data de 8 iunie, magistrații Judecătoriei Blaj au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a inculpatului S. V.-G., iar o zi mai târziu Tribunalul Alba a respins ca nefondată contestaţia formulată de inculpat.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Tărtăria: Bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane, calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Tărtăria: Bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane, calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut Un bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane și făcea scandal, a fost calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut. La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 20.00, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea