Bărbat de 57 de ani, din Sebeș, cercetat de polițiști. A fost prins pe interzis, cu „alcool la bord” și permisul suspendat, pe o stradă din Alba Iulia

În data de 14.01.2018, în jurul orelor 19.20, un conducător auto a ignorat semnificația indicatorului ,,Accesul interzis’’ și a fost surprins de către o patrulă a Poliției Locale circulând pe str. Vasile Goldiș în direcția B-dul Transilvaniei.

După efectuarea semnalelor corespunzătoare de oprire, polițiștii locali au legitimat conducătorul auto, însă acesta a refuzat să prezinte documentele, justificând că le-a uitat acasă. După verificarea în bazele de date, au constatat că acesta avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care a fost reținut și predat agenților din cadrul Biroului Rutier – I.P.J. Alba. 

ELIT

Totodată s-a constatat că acesta era și sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care a fost condus pentru început la Spitalul Județean Alba, în vederea recoltării probelor biologice.

Față de numitul M.I. în vârstă de 57 de ani, domiciliat în municipiul Sebeș, se vor continua cercetările în vederea încadrării corespunzătoare a faptei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...