Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 57 de ani din Mugești (Cugir), condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru omor calificat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

hotarare judecatorRebar Grozăvescu Petru, de 57 de ani, din satul Mugeşti (Cugir), a fost condamnat de Tribunalul Alba la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru omor calificat. Sentința a fost pronunțată luni, 16 septembrie și poate fi atacată cu recurs.

Bărbatul a fost reţinut la începutul lunii mai a.c. de Parchetul Tribunalului Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de  tentativă de omor calificat şi port ilegal de armă albă în public după ce, în urma unui conflict, l-a înjunghiat pe Brîndușeriu Ioan, de 37 de ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani, care locuia fără forme legale în localitatea Mărgineni, comuna Săliştea.

Potrivit polițiștilor conflictul s-a produs în seara zilei de 28 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, pe drumul din localitatea Mărgineni, victima primind mai multe lovituri, în zona abdominală, cu un topor pe care agresorul îl avea asupra sa. În urma rănilor suferite a fost nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență iar Serviciul de Medicină Legală Alba a stabilit că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă Continuă lucrările la Școala Șpring, în prezent construindu-se etajul clădirii. În următoarea etapa se va acoperi construcția, iar teracotele au fost înlocuite cu o centrală pe peleți. ”Colaborarea dintre primărie și școală este foarte importantă, astfel, în acești ani, am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea