Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 57 de ani din Abrud, prins în flagrant după ce ar fi sustras o sacoșă cu bunuri în valoare de 300 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 57 de ani din orașul Abrud a fost prins în flagrant de către polițiști, după ce ar fi sustras o sacoșă cu bunuri în valoare de 300 de lei.

Polițiștii din Abrud au identificat un bărbat care i-ar fi sustras bagajul unui concetățean. Mare parte din bunurile sustrase au fost recuperate.

În după amiaza zilei de 20 ianuarie 2021, polițiștii din Abrud au fost sesizați de către un bărbat de 54 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe terasa unui bar din oraș, i-a dispărut o sacoșă în care avea bunuri în valoare de 300 de lei (produse alimentare și scule).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din Abrud, ca persoană bănuită de săvârșirea furtului, asupra sa fiind găsite mare parte din bunurile sustrase.

Acesta este cercetat pentru furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi în valoare de peste 57.000 lei, 8 permise reținute și 13 infracțiuni constatate în urma acțiunii în sistem integrat, de ieri, a polițiștilor și jandarmilor din Alba

Ioana Neag

Publicat

în

Amenzi în valoare de peste 57.000 lei, 8 permise reținute și 13 infracțiuni constatate în urma acțiunii în sistem integrat, de ieri, a polițiștilor și jandarmilor din Alba Polițiștii și jandarmii din Alba au dat amenzi de peste 57.000 lei și au reținut 8 permise de conducere. Ieri, 18 martie 2024, polițiștii și jandarmii din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea