Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 52 de ani din Sebeș, REȚINUT pentru furt. A sustras un ceas, în valoare de 1.000 de lei, dintr-o casă lăsată neasigurată de proprietari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş au identificat şi reţinut un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Acesta ar fi profitat de faptul că proprietarul unei case a lăsat uşa neasigurată şi a sustras un ceas. Poliţia recomandă cetăţenilor să-şi protejeze locuinţele, chiar şi atunci când sunt acasă.   

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că, dintr-o încăpere a locuinţei sale, i-a dispărut un ceas, în valoare de 1.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, la scurt timp de la sesizare, s-a reuşit identificarea unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că, în după amiaza zilei de 17 septembrie, bărbatul ar fi profitat de faptul că uşa de la poartă şi cea de la casă au fost lăsate neasigurate de către proprietari, ar fi pătruns într-una din încăperile imobilului şi ar fi sustras un ceas de mână.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 18 septembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt din locuinţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetățenilor:

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!
  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri!
  • Nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi!

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea