Ziarul Unirea

Bărbat de 49 de ani din Blaj, reținut de polițiști după ce ar fi bătut GRAV un tânăr din Cenade. Va fi prezentat azi în fața magistraților

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În data de 16 iulie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 49 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Polițiștii din Blaj l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru lovire și amenințare. L-ar fi agresat pe un tânăr care are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

ELIT

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 12 iulie 2020, în timp ce se afla într-o stație de carburanți din municipiul Blaj, l-ar fi lovit cu pumnii în zona capului pe un tânăr de 26 de ani, din comuna Cenade, județul Alba și l-ar fi amenințat cu moartea.

În urma loviturilor primite, victima are nevoie de 7 – 8 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico – legal prezentat.

În cursul zilei de azi, 17 iulie, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419