// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbat de 48 de ani din comuna Cut, REȚINUT de polițiști după ce a incendiat casa fostei soții

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Cut, care este bănuit că a incendiat locuinţa fostei sale soţii. Vineri, 21 aprilie, va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 aprilie 2017, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de B.S., de 48 de ani, din comuna Cut, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Acesta este bănuit de faptul că, în noaptea de 18/19.04.2016, s-a deplasat la casa nelocuită a fostei sale soţii şi a provocat un incendiu în urma căruia a fost distrus acoperişul casei şi mai multe bunuri.

În cursul zilei de azi, 21 aprilie, B.S. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419