Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 35 de ani, din Cergău, arestat preventiv și trimis în judecată pentru violență în familie și tentativă de omor

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 24 iunie a.c., poliţiştii Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 35 de ani, din localitatea Cergău, ca persoană bănuită de comiterea unei agresiuni, faptă sesizată în data de 24.05.2018.

Din cercetări a rezultat că, în data de 24.06.2018, pe fondul consumului de alcool, trei bărbați de 35, 27 şi respectiv 47 de ani din Cergău și-au aplicat reciproc lovituri, ca urmare a unor neînţelegeri familiale.

În urma loviturilor primite, bărbatul de 47 de ani a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul municipal Blaj.

La data de 26.06.2018, în urma probatoriului administrat, procurorii din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj au dispus continuarea cercetărilor faţă de bărbatul de 35 de ani, sub aspectul comiterii  infracțiunii de violență în familie în modalitatea omor în forma tentativei, fiind totodată dispusă declinarea competenței de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Alba.

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Alba au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și ulterior punerea în mișcare a acțiunii penale față de bărbatul de 35 de ani pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omor în forma tentativei, acesta fiind prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba, cu cerere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma deliberărilor, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă, a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 35 de ani,  pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 26.06.2018 şi până în data de 25.07.2018, inclusiv.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  violență în familie în modalitatea omor în forma tentativei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea