Bărbat de 35 de ani, din Cergău, arestat preventiv și trimis în judecată pentru violență în familie și tentativă de omor

La data de 24 iunie a.c., poliţiştii Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 35 de ani, din localitatea Cergău, ca persoană bănuită de comiterea unei agresiuni, faptă sesizată în data de 24.05.2018.

Din cercetări a rezultat că, în data de 24.06.2018, pe fondul consumului de alcool, trei bărbați de 35, 27 şi respectiv 47 de ani din Cergău și-au aplicat reciproc lovituri, ca urmare a unor neînţelegeri familiale.

ELIT

În urma loviturilor primite, bărbatul de 47 de ani a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul municipal Blaj.

La data de 26.06.2018, în urma probatoriului administrat, procurorii din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj au dispus continuarea cercetărilor faţă de bărbatul de 35 de ani, sub aspectul comiterii  infracțiunii de violență în familie în modalitatea omor în forma tentativei, fiind totodată dispusă declinarea competenței de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Alba.

Mihail David - 2020

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Alba au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și ulterior punerea în mișcare a acțiunii penale față de bărbatul de 35 de ani pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omor în forma tentativei, acesta fiind prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba, cu cerere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma deliberărilor, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă, a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 35 de ani,  pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 26.06.2018 şi până în data de 25.07.2018, inclusiv.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  violență în familie în modalitatea omor în forma tentativei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...