Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 30 de ani, din Cugir, reținut pentru înșelăciune – Sub sloganul ”Zugravul casei tale”, a ”țepuit” 17 persoane cu 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Cugir a fost reţinut de poliţişti pentru mai multe fapte de înşelăciune prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de peste 30.000 de lei. Acesta ar fi contractat lucrări de construcţii şi amenajări, încasând sume de bani în avans, fără ca ulterior să-şi mai execute obligaţiile contractuale.

arestat preventivLa data de 20.01.2017, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.L., de 30 de ani, din Cugir, care este cercetat într-un dosar privind fapte de înșelăciune, comise împotriva a 17 părţi vătămate, cu un prejudiciu total de 35.000 de lei.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada anilor 2015 – 2016, a încheiat contracte de prestări servicii în domeniul construcţiilor cu diferite persoane şi a pretins şi încasat, în avans, sume de bani, fără a-şi onora obligaţiile contractuale şi fără a le restitui.

Prejudiciul cauzat celor 17 păgubiţi a fost estimat la 35.000 lei.

Pentru obţinerea de probe în cauză, poliţiştii au efectuat, în această dimineaţă, 3 percheziţii domiciliare (două în Vinţu de Jos şi una în Cugir) şi au ridicat înscrisuri folosite de S.L. în activitatea infracțională.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a lui S.L.

Eventualele alte victime care au contractat astfel de lucrări cu S.L., ce-şi promova serviciile sub sloganul „Zugravul casei tale”, şi care, până în prezent nu au sesizat poliţia, sunt rugate să o facă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea