Bărbat cu domiciliul în județul Alba, UCIS, cu o lovitură de cuțit, în Satu Mare: Suspectul a fost reținut de către polițiști

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Potrivit primelor informații obținute de PresaSM, evenimentele s-au întâmplat vineri noaptea, în jurul orei 21.00, în localitatea Vama, mai exact într-o zona defavorizată din localitate, denumită ”Peluște”, acolo unde un bărbat, în vârstă de circa 30 de ani l-a ucis pe un alt bărbat, în vârstă de circa 50 de ani.

Din câte se pare, agresorul și-a ucis victima cu un cuțit, aplicându-i o lovitură în zona gâtului. Suspectul a fost reținut de către polițiști, iar cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

ELIT

Suspectul urmează să fie adus în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul infracțiunii de omor.

Din câte se pare, în cauză ar fi reținută și infracțiunea de distrugere prin incendiere, întrucât imobilul în care locuia agresorul ar fi fost distrus prin incendiere.

Potrivit informațiilor PresaSM, suspectul de crimă este un bărbat, în vârstă de circa 30 de ani. Acesta a locuit în județul Arad, dar și-a abandonat familia și a revenit în localitatea de origine, respectiv Vama.

Victima sa este un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, tot originar din Vama, dar care avea domiciliul în județul Alba. Cert este că ambii indivizi au antecedente penale și erau mari consumatori de alcool.

Corpul se află la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei, medicii legiști urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Sursa: presasm.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419